Projecten

Ecopower – Houtpelletsfabriek te Ham

Deze film is een korte documentaire over de productie van houtpellets en houtbriketten, van bos tot kachel. Hij is bedoeld voor coöperanten en toekomstige klanten, om aan te tonen dat de houtpellets van Ecopower duurzaam geproduceerd worden en bovendien van hoogwaardige kwaliteit zijn, dankzij een moderne, open fabriek.

De film kan getoond worden bij de regelmatige opendeurdagen van de fabriek, op de website van Ecopower en via andere media.

Toolbox – Annual Get Together 2016

De Annual Get Together is de jaarlijkse algemene vergadering van vzw Toolbox. Buiten het officiële gedeelte is er ook een workshop om nieuwe ideeën te toetsen maar vooral een gezellig samenzijn. Om een sfeerbeeld te scheppen voor de afwezigen en als herinnering voor de aanwezigen, werd deze reportage gemaakt.

ECOYO – reportage openingsevent

ECOYO is een startup die wilt zorgen dat kleine producenten van groene energie (bijvoorbeeld bedrijven met veel zonnepanelen), deze direct aan gezinnen kunnen leveren. Hun startup event vond plaats bij een melkveebedrijf waar ze hun eerste klanten lieten kennismaken met hun eerste leverancier.

TRAJECTUM – Hilde Helsen, Inspirational Speaker

Hilde Helsen is co-founder van TRAJECTUM en komt graag spreken voor uiteenlopende groepen. Potentiële klanten willen graag eens zien hoe inspirerend haar speeches zijn en dus maakten we een filmpje om haar spreektalent voor te stellen.

Jordy Weckx – Formule 3 piloot

Jordy is een onafhankelijke Formule 3 piloot die ieder seizoen voldoende sponsorgeld nodig heeft.
Om sponsors te overhalen om mee te stappen in het Formule 3 project, hebben ik een korte film gemaakt over Jordy en zijn ambities.

TRAJECTUM – new years event 2016

TRAJECTUM pakt nieuwjaar iets anders aan dan de gebruikelijke receptie. Tijdens dit event komen verschillende relaties vertellen over hun ‘WHY’, waarom ze doen wat ze doen. Uiteraard wordt ook de innerlijke mens getrakteerd op fijne hapjes en drankjes en wordt afgesloten met een inspirerende speech van founder Hilde Helsen en een muzikale reis van Colores del Alma.

Vollemaan helpt organisaties, op een efficiënte, professionele en betaalbare manier, communiceren met video.